ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ / ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

ΜΕΝΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ENGLISH •

ΕΣΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ

Δημοσίευσε συνδέσμους από οτιδήποτε θετικό ανακαλύπτεις στο διαδίκτυο. Οτιδήποτε μπορεί να κάνει τη ζωή πιο χαμεγελαστή, πιο υγιή και πιο χαρούμενη. Κάνε γνωστές εταιρείες, υπηρεσίες, προϊόντα ή οτιδήποτε άλλο σέβεται και βελτιώνει τη ζωή. Όλοι συχνά συναντούν στο ίντερνετ υλικό που εμπνέει, ίσως το δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έχουν ή το κάνουν γνωστό σε λίγους φίλους, αλλά σύντομα όλα αυτό ξεχνιέται, χάνεται.

ΕΜΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ

Αυτή η διαδικτυακή κοινότητα δημιουργεί πολλές διαφορετικές κατηγορίες ώστε οτιδήποτε άξιο αναφοράς να βρίσκει θέση στις σελίδες της και να ανακαλύπτεται εύκολα. Είτε το υλικό που σου αρέσει είναι κάποιο όμορφο απόφθεγμα είτε κάποια φωτογραφία, κάποιο προϊόν, εταιρεία, σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δημόσιο πρόσωπο κλπ, μπορεί να αποτελέσει μέρος της κοινότητας αυτής εφόσον κάνει τους αναγνώστες να σκέφτονται θετικά.

Η συμμετοχή στην Κοινότητα είναι δωρεάν. Σε προσκαλούμε με ένα email (ανεξάρτητα από το αν είσαι Συνδρομητικό Μέλος του ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή ή όχι). Διάβασε πρώτα τους Όρους Χρήσης κι έπειτα αποφάσισε αν θέλεις να είσαι μέρος αυτής της θετικής διαδικτυακής κοινότητας.

Αν αποδεχθείς την πρόσκληση, πάτησε στο «Login» στο μενού της Κοινότητας, χρησιμοποίησε τον όνομα χρήστη και τον κωδικό που σου στείλαμε στο email, και το «My Profile» θα εμφανιστεί στο μενού της Κοινότητας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ως Μέλος αυτής της δωρεάν κοινότητας έχεις την σελίδα σου με τα στοιχεία του προφίλ σου και πολλά άλλα… Σύστησε τον εαυτό σου, κάνε μας γνωστή την εταιρεία σου, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή άλλες σελίδες που έχεις, και αύξησε όσους σε ακολουθούν με το να δημοσιεύεις στην Κοινότητα το καλύτερο υλικό που ανακαλύπτεις στο ίντερνετ. Βοήθησε κι εσύ να γίνει αυτή η διαδικτυακή κοινότητα το σπίτι της θετικής σκέψης!

ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΦΙΛΟΥΣ

Προσκάλεσε φίλους και δώσε τους την ευκαιρία να γίνουν μέρος του θετικού κύματος που δημιουργούμε που οδηγεί τη ζωή και τον κόσμο μπροστά. Αν είσαι ήδη Μέλος, στείλε ένα email στον φίλο σου και σ’ εμάς χρησιμοποιώντας την διεύθυνση enaskosmos@projectsoflife.net αναφέροντας το όνομα και επίθετο του καθώς και το email του. Εμείς θα κάνουμε τα υπόλοιπα. Προσθέτουμε στην Κοινότητα όσους αγαπούν οτιδήποτε θετικό.

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ