ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ / ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

ΜΕΝΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ENGLISH •

ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Δημιουργούμε ενότητες συζητήσεων και υποενότητες σχετικές με τα Πρότζεκτ που έχουμε στον ιστότοπο μας. Μία ομάδα μπορεί να φέρει αλλαγές, αλλά περισσότεροι άνθρωποι μαζί τις φέρνουν γρηγορότερα. Η αλληλεπίδραση πάντα ήταν ο καλύτερος τρόπος για βελτίωση, εξέλιξη, και δημιουργία υπέροχων πραγμάτων. Επιλέγουμε ερωτήσεις που μπορούν να έχουν θετική επίδραση στον καθένα ατομικά αλλά και στον κόσμο ως σύνολο.

ΕΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ

Ποιες είναι οι καλύτερες απαντήσεις που μπορείτε να δώσετε στις ερωτήσεις που κάνουμε; Πού τοποθετείτε τον εαυτό σας σχετικά με την εσωτερική ισορροπία που έχετε και την σωματική σας υγεία; Ταξιδεύετε μήπως; Ποια είναι η γνώμη σας για τα μέρη που έχετε επισκεφτεί έως τώρα; Πώς μπορείτε να τα κάνετε καλύτερα δίνοντας ιδέες και εκφράζοντας τη γνώμη σας; Ποια είναι η προσέγγιση σας στο φαγητό για να διατηρείστε υγιείς;

Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετέχει στην διαδικτυακή Κοινότητα μας δωρεάν (είτε είναι Συνδρομητικό Μέλος του ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή είτε όχι). Απλά πατήστε στο «Register» (Εγγραφή) στην σελίδα της Κοινότητας, και προσθέστε το Email σας κι ένα Όνομα χρήστη αφού πρώτα επιλέξετε όλα τα υποχρεωτικά πεδία που δηλώνουν ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης.

Ελέγξτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας (email) με το οποίο μόλις πραγματοποιήσατε την εγγραφή σας, πατήστε στον σύνδεσμο στο email που σας στείλαμε για να δημιουργήσετε έναν κωδικό, δημιουργήστε τον κωδικό, κι αμέσως θα συνδεθείτε αυτόματα (θα δείτε το «My Profile» στο μενού της Κοινότητας). Χρησιμοποιήστε τον ίδιο κωδικό κάθε φορά που επιθυμείτε να συνδεθείτε μαζί με το όνομα χρήστη που αρχικά επιλέξατε («Login» στο μενού της Κοινότητας).

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΡΑΣΗ

Αν παραμένουμε αδρανείς και αφήνουμε άλλους να αποφασίζουν για το μέλλον μας, θα φθάσουμε σε σημείο που μπορεί να νιώσουμε τελείως ανήμποροι να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. Όλοι θα πρέπει να είμαστε μέρος όσων συμβαίνουν στον κόσμο, να είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας, και να ζούμε με τον τρόπο που εμείς θέλουμε σεβόμενοι και βοηθώντας ο ένας τον άλλον. Ας ξεκινήσουμε λίγη δράση κι ας σκεφτόμαστε περισσότερο.

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Ακόμα και οι μικρές λεπτομέρειες μετράνε. Η πιο απλή γνώμη που πιθανόν κάποιος να νομίζει ότι δεν έχει δύναμη να αλλάξει κάτι, ίσως έχει την μεγαλύτερη επίδραση στη ζωή ενός ανθρώπου. Οι μεγάλες αλλαγές συχνά ξεκινούν με μικρά βήματα που φαινομενικά δεν έχουν νόημα. Αν όλοι μας αρχίσουμε να συζητάμε δίνοντας λύσεις με ευγενικό και πολιτισμένο τρόπο, αργά αλλά σταθερά, η ασχήμια και η αδικία ίσως εκλείψουν για πάντα.

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ